PRÁVNÍ PROSTOR 2016

Šestý ročník prestižního odborného kongresu PRÁVNÍ PROSTOR se bude zabývat různými odvětvími práva, přednášející vystoupí s příspěvky z oblastí práva trestního, pracovního, obchodního, občanského, přestupkového, vedle toho se zaměří na transparentnost veřejné správy či aktuální otázky justice a další témata.
 
Během dvoudenního programu vystoupí více než 20 přednášejících odborníků v několika tematicky zaměřených časových blocích. Kongres tradičně nabídne také prostor pro odbornou diskuzi s představiteli jednotlivých právních profesí.
 
Pořadatelem kongresu Právní prostor 2016 je právní informační systém CODEXIS, jehož tvůrcem je společnost ATLAS consulting spol. s r.o. Záštitu nad odborným kongresem převzali ministr spravedlnosti, ministryně pro místní rozvoj, náměstek ministra vnitra pro řízení sekce legislativy a archivnictví a předseda Ústavního soudu. Kongres se koná za podpory hlavních odborných partnerů – Soudcovské unie České republiky, Unie podnikových právníků ČR a Svazu průmyslu a dopravy ČR.
 
Termín a místo konání
19.- 20. dubna 2016, Hotel JEZERKA, Seč-Ústupky 
 
Více informací na www.kongrespravniprostor.cz, kde naleznete výčet přednášejících, program kongresu a další zajímavosti z historie kongresu.
 


Copyright © SOUDCOVSKÁ UNIE ČR 2011